Kära missionsvän!

Tiden bara rusar iväg! Vi noterar november månad och bara en månad kvar till jul!
Här i Kärrsjö har det snöat till och från och vilken dag som helst gör vintern sitt stora genombrott.
Men efter vintern kommer en vår! I Höga Visan kapitel 2, vers 11-13 finns dessa fantastiska rader: ”Stå upp, min älskade, du min sköna och kom hitut. Ty se, vintern är förbi och har gått sin kos. Blommorna visar sig på marken, tiden har kommit, då vinterträden skärs, och turturduvan låter höra sin röst i vårt land. Fikonträdets frukter börjar mogna, vinträden står redan i blom, de sprider sin doft. Stå upp min älskade, min sköna, kom hitut.”
Det är detta vi vill förmedla med månadens utskick som är annorlunda. En film som visar frukten av ett mångårigt arbete, där vi har fått se frusna själar komma in i vårens blomstring och få inandas de ljuvliga vårdofterna från vår allsmäktige Gud!
Ibland kan det vara svårt att se en vår och sommar efter en kall och kylig vinter. Så kan både du och jag känna det i vår själ. Jag har känt det flera gånger. Säkert också flera av dina och mina vänner. Men bakom varje frostig årstid i livet kommer en vår. Det är detta som den här filmen vill visa!
Se filmen och se vad Jesus kan göra med människor som varit längst in i kylan och utsattheten. Visa den för dina vänner och bekanta. Beställ fler filmer och ge bort i julklapp som ett enkelt budskap om vad Jesus kan göra! Bland informationen i denna månadsbilaga finns tips till dig hur du kan gå tillväga.

Vi ger dig den här filmen som ett tack för det stöd du har varit för 100% Liv. Ordinarie pris för den här välgjorda dokumentären är 175 kronor. Vill du betala för den, så lägger du till kostnaden på din inbetalning.
Gud ska rikligen välsigna dig för varje initiativ du är beredd att ta för att föra detta budskap vidare.

Tack för dina gåvor och inte minst för dina förböner för detta viktiga arbete!


Lennart Eriksson