TESTAMENTE

Ett gott livsverk – låt det gå vidare

Att leva ett liv som lämnar avtryck både för tid och evighet, är allas vår förhoppning. Att på den yttersta dagen få höra Jesu ord; ”Kom, ni som har fått min faders välsignelse, och överta det rike som har väntat er sedan världens skapelse” (Matt 25:34) längtar vi alla efter.

När vi en dag avslutar våra livsdagar hoppas vi att vårt livsverk gett god frukt och haft betydelse. Det livsverk som evangelisten Erik Gunnar Eriksson lämnade efter sig lämnar alltjämt avtryck. Vem kunde tro att denne enkle man kunde få så stor betydelse för så många?

Väckelsen han fick vara med och leda under 60-talet, den mission som föddes ur denna väckelse och det stora sociala arbete som sedan utvecklades, lämnar dagligen avtryck efter sig, även efter att Erik Gunnar avslutat sin jordevandring.

Det finns ett arv att förvalta, ett arv som du är delaktig i. Som förebedjare och gåvogivare till Tältmissionen, är du en del i Erik Gunnars livsverk i Herrens tjänst.

Denna tanke hoppas vi att du bär med dig när du ska skriva ditt testamente. Förutom anhöriga och vänner kan du även inkludera den mission och det uppdrag som Erik Gunnar gav sitt liv för. På detta sätt lämnar du ett viktigt avtryck i den här världen och bidrar till att förändra tillvaron för såväl individer som hela samhällen, i dag och för evigt.

Här finns en broschyr där vi samlat en del information som vi hoppas kan vara till hjälp för dig när du ska skriva testamente. Har du fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss:
Telefon: 0662-461 31
E-post: info@taltmissionen.se

Klicka på bilden, PDF:en öppnar i ett nytt fönster.