Kära vän!

Vi fokuserar vårt arbete på evangeliets förvandlande kraft. Människan består av ande, kropp och själ, och ett komplett evangelium måste därför ta sig an helamänniskan. Om sociala insatser ska ge bestående resultat, så måste de vara förankrade i evangeliets makt att förvandla människors liv.

Jag älskar vårt nya namn 100% Liv. Att vara frälst är underbart, men om du och dina barn svälter och far illa, är livet inte 100%. Men om dina barn får utbildning, näringsrik mat och stimulans –och du är räddad för evigheten, full av framtidshopp och klar över meningen med livet –då är ditt liv verkligen 100%! Därför är vårt nära samarbete med dotterorganisationen Hoppets Stjärna mycket viktigt. Tillsammans kan vi verkligen presentera det fulla evangeliet.

Denna månad berättar vi om hur ett sådant samarbete går till. På Filippinerna jobbar vi tillsammans för att nå ett uppväxande släkte med evangelium och kristen värdegrund. Vi kallar insatsen Campus Ministry. Såväl som 100% Liv och Hoppets Stjärna möter alltför många filippinska barn, framförallt flickor, som utsätts för misshandel, utnyttjande och övergrepp i vardagen. Ofta är förövarna deras egna släktingar eller familjemedlemmar, något som drivit Hoppets Stjärna att bygga ett flickhem för de flickor som inte kan vara trygga i sina egna hem. 100% Liv kompletterar detta med ett livsviktigt förebyggande arbete genom Campus Ministry. Att förkunna evangelium och dela goda kristna värderingar ingjuter god karaktär i pojkarna när de är små, och är något som följer dem under uppväxten. Samtidigt stärker vi flickornas livssituation.

Det mest fantastiska är att det är en ”billig” insats. Vi arbetar med volontärer och unga människor som själva mött Jesus genom Campus Ministry. Men i Guds ögon är det ingen billig insats -det är en investering för evigheten, och du kan vara med.

Var med och investera i framtiden, investera i ungdomar som kommer att förändra livssituationen för fattiga och onådda i Filippinerna. För 50 kr i månaden eller genom en engångssumma kan du vara med och sprida evangeliet till 2 200 barn och ungdomar på Hoppets Stjärnas skola i Taytay, Filippinerna.

Var med du också! Bli månadsgivare eller ge en enskil gåva

Med varma hälsningar


Lennart Eriksson

PS. Kom ihåg att allt vi gör i 100% Liv och Hoppets Stjärna gör vi för att ära Jesus!