Kära vän!

Full satsning på sommarläger i år igen!

I sommar är det återigen full fart med insatser för att förkunna evangelium i flera sommarläger och konferenser. Även om Kärrsjökonferensen i år gör ett uppehåll, kör vi för fullti både Rumänien och Ukraina.

När du läser dessa rader har vi nyss genomfört årets sommarkonferens för familjer med funktionsnedsatta barn i Rumänien. Förutom undervisning och information till föräldrarna från Hoppets Stjärna, har vi från 100% Liv förkunnat evangelium på kvällarna. Alla föräldrarna har deltagit i våra Alfa-och Betaklasser under året, och nu var det återigen skördetid. När inbjudan att ta emot Jesus gick ut, var det även i år ett stort antal händer som räcktes upp. Idag är det mer än 220 ortodoxa familjer som öppet bekänner sig som Jesus-troende.

Ukraina för Jesus
I slutet av juli genomför vi även en konferens och ett sommarläger i Ukraina för våra tidigare Tjernobylbarn. Idag är de vuxna, med egna familjer, somvi känner ett stort ansvar för. Under dessa läger-och konferensdagar presenterar vi de goda nyheterna, evangelium, för dem. Varje sommar tar alltfler av dem emot Jesus som sin Herre och frälsare, och under året följer vi upp deras livssituation. Gud har gett oss dessa vänner, och det är vårt ansvar att bärga dessa familjer för evigheten.

Denna månad vill jag att vi gör en speciell insamling för arbetet i Ukraina. I landet råder stor oro och fruktan. De oroligheter som pågår i östra delen av Ukraina påverkar hela nationen. Men det har också gjort att nationen är öppen för evangelium och vi vill fortsätta det viktiga arbete som påbörjats.

Behov av ökat stöd till Serhiy Semenyuk
Sedan 10 år stöder vi arbetet WePlus i Lutsk, och dess ledare Serhiy Semenyuk. Han är en av de evangelister missionen ger månatligt stöd till. WePlus-församlingen är den snabbast växande församlingen i Ukraina idag, och de upplever en verklig ungdomsväckelse. Vi har idag ett tiotal bidragsgivare till Serhiy, men vi behöver fler. För vårt stöd räcker i dagsläget inte till. Då den svenska kronan fallit med mer än 20 procent i sitt värde, behöver vi öka stödet i svenska kronor varje månad. Min vädjan till alla som redan ger stöd till Serhiy – öka ert månadsstöd.

Till er andra – vi behöver ekonomiska bidrag för att bekosta vårt viktiga familjeläger i Ukraina i slutet av denna månad. Cirka 15 familjer – totalt ett 50-tal personer – ska under en vecka få rekreation, bibelundervisning och glädje. Och erbjudande att ta emot Jesus. Här har vi satsat 25.000 kronor som vi behöver få hjälp med. Kom och var med. Låt oss investera i Ukrainas framtid, genom att ge evangelium.

Var med och stöd 100% Liv:s arbete; bli månadsgivare eller ge en enskil gåva

Med varma sommarhälsningar


Lennart Eriksson